Serviciile Noastre

Loc de Joacă

Copilăria este cea mai frumoasă perioadă și trebuie să fie memorabilă.
Am creat o lume a copilăriei printr-un loc de joacă colorat, cu spații interioare dar și exterioare unde se pot desfășura o mulțime de activități menite să ii facă pe cei mici să se simtă în largul lor, unde să lege prietenii frumoase și să descopere un tărâm al jucăriilor.
JustFun este locul unde cei mici revin întotdeauna cu plăcere pentru multă distracție!

Petreceri Copii

Organizăm cele mai distractive petreceri pentru copii cu tematică aleasă, distracție și multă voie bună. Avem un spațiu generos, dotat complet pentru petreceri cu sonorizare, joc de lumini, baloane, artificii, costume tematice și “zane” care întrețin atmosfera cu o mulțime de jocuri creative și distractive pentru petreceri memorabile.

Atelier de Creație

În cadrul locației noastre am dezvoltat un atelier de creație pentru copii, unde aceștia își pot pune imaginația în parctica. Acest lucru îi ajută să își dezvolte creativitatea și abilități dibace prin diverse activități conform vârstei lor, pictură și lucrul manual numărându-se printre ele.
În plus îi ajută să își descopere pasiunile cât și la dezvoltarea personală.

Cursuri de Dans

Copii sunt întotdeauna plini de energie, iar dansul este o activitate pe care o recomandăm, fiind cel mai bun mod de dezvoltare fizică și emoțională prin care cei mici să-și consume energia în mod productiv. Cursurile de dans se desfășoară de două ori pe săptămâna, alături de un instructor de dans pentru copii, începând cu ora 17:30. Acesta îi ajută pe copii să își dezvolte iubirea pentru artă, creativitatea, cât și sănătatea fizică.

BeforeSchool/AfterSchool

În cadrul claselor de tip Before & After School, elevii își desfășoară activitatea în săli special amenajate cu birouri individuale, fiind insostiti de un învățător care să îi ajute la programa școlară și nu numai. Împreună dezvoltă activități educaționale, recreative și de socializare. De asemenea învățătorul îi îndrumă și la temele și proiectele școlare.

Grădiniță de Vară

Este tot un loc magic pentru copii, unde au posibilitatea să socializeze, să exploreze și să se distreze alături de prietenii săi pe toată perioada verii, când grădinițele sunt închise. Avem un program flexibil de la 8:00-17:00 (include 2 mese), unde cei mici se vor bucură de spații de joacă , activități distractive și educaționale în parc, jucării, multă distracție!

  • Petreceri Copii100
  • Loc de Joacă90
  • Cursuri de dans80

O lume colorată pentru copii de toate vârstele!

Acest site folosește cookie-uri. Continuând să utilizați și să navigați pe site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea informațiilor stocate. Acceptă Read More