Povestea JustFun

Câteva cuvinte despre noi...

JustFun este un tărâm de poveste pentru copii de toate vârstele care a prins contur pentru prima dată în 2016. Ne-am dorit să le putem oferi copiilor o lume colorată, în care să se bucure de copilărie și pe care părinții să îl adore, atât pentru serviciile de calitate cât și pentru toată echipa care se dedică celor mici în fiecare zi!

Despre echipă & activități

Iubim copii și știm cât de importante sunt persoanele din jurul lor, astfel ne-am format o echipă de oameni veseli, calmi, cu multă energie, cu specializare în domeniul pedagogic și cu multă experiență, oameni devotați cu care reușim să punem în practică cele mai frumoase activități de dezvoltare și voie bună pentru cei mici.

Despre locația noastră

Locația noastră se află într-o zona superbă, în interiorul parcului Dacia, iar acest lucru ne da posibilitatea de a ieși vara cu copii la diverse activități în aer liber. În interior am ales un decor minimalist care să fie plăcut celor mici ce se desfășoară pe 100m. Avem spații amenajate și pentru părinți și o parcare generoasă, ușor accesibilă.

De ce noi?

JustFun este mai mult decât o grădiniță sau un loc de joacă, este o lume colorată a copilăriei plină de voie bună, unde detaliile fac diferența.

0 +
Copii fericiți anual
0 +
Activități Distractive
0 +
Petreceri memorabile pe an
0 +
Personal dedicat

O lume colorată pentru copii de toate vârstele!

Acest site folosește cookie-uri. Continuând să utilizați și să navigați pe site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea informațiilor stocate. Acceptă Read More